160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Adana’da 2025’in İlk Bebeği ‘Umut’ Dünyaya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adana’da 2025’in İlk Bebeği ‘Umut’ Dünyaya Geldi
Abone ol
Adana’da yeni yılın ilk bebeği, doğumuna iki hafta olduğu düşünülen 38 yaşındaki Bedia Kayalar’ın fenalaşarak hastaneye kaldırılmasıyla dünyaya geldi.

Adana’da yeni yılın ilk bebeği, doğumuna iki hafta olduğu düşünülen 38 yaşındaki Bedia Kayalar’ın fenalaşarak hastaneye kaldırılmasıyla dünyaya geldi.

Kayalar ailesinin ‘Umut’ adını verdiği erkek bebek, yeni yılın ilk dakikalarında Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğdu.

Bedia (38) ve Karaman (40) Kayalar çiftinin dördüncü çocuğu olan Umut bebek, 3 kilo 300 gram ağırlığında ve sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.

Bedia Kayalar, akşam saatlerinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı ve yapılan tetkiklerin ardından acil doğuma alındı.

Doğum sonrası gazetecilere konuşan Bedia Kayalar, “Çok mutlu oldum. Hiç beklemiyordum, doğumuma 2 hafta vardı.

Ancak 4. evladım da sağlıkla dünyaya geldi, çok şükür.

Yeni yıla Umut’la girmek bizim için çok özel oldu” dedi.

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Erdoğan Koca, “Anne ve bebeğin sağlık durumu gayet iyi.

Umut bebek sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Ailesini tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Müftü Haliloğludan Üç Aylar açıklamasıÖnceki Haber

Müftü Haliloğludan Üç Aylar açıklaması

Orduda vatandaşlar yeni yılın ilk sabahında Gazze için toplandıSonraki Haber

Orduda vatandaşlar yeni yılın ilk sabahı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar