160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Açık havada sinema keyfi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Açık havada sinema keyfi
Abone ol
KÜLTÜREL FAALİYLERLER AÇIK HAVA SİNEMASI İLE DEVAM ETTİ

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği Yeşilçam Sinema Gecesi’nde ’Sultan’ filminin gösterimi gerçekleşti.


Türk sinemasının önemli filmlerinde birisi olan ve başrollerinde Türkan Şoray, Bulut Ara, Şener Şen, Adile Naşit’in yer aldığı Sultan filmi, Kütahya Belediyesi 100. Yıl Kültür ve Sanat Etkinlikleri çercevesinde belediye bahçesinde gösterildi.


Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, gösterimi yapılan filmi Belediye Başkan Yardımcıları Ertuğrul Cevahir, Murat Arık ve MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ile birlikte izledi.


Film başlamadan önce vatandaşlara patlamış mısır ikram edildi.


Bu tür kültürel ve sosyal etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Başkan Işık, katılım sağlayan herkese ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Burhaniye Emniyeti, kural tanımayan motosikletlere göz açtırmıyorÖnceki Haber

Burhaniye Emniyeti, kural tanımayan moto...

Batı Akdeniz ihracatı 1,3 milyar dolara yükseldiSonraki Haber

Batı Akdeniz ihracatı 1,3 milyar dolara...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar