160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

90 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile 5 yıldır firari olarak aranan şahıs asayiş ekiplerince yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
90 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile 5 yıldır firari olarak aranan şahıs asayiş ekiplerince yakalandı
Abone ol
Antalya’da 90 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Ile 5 Yıldır Firari Olarak Aranan şahıs Polis Ekipleri Tarafından Yakalanarak Cezaevine Teslim Edildi.

Antalya’da 90 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile 5 yıldır firari olarak aranan şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin aranan şahıslara yönelik uygulaması kent genelinde devam ediyor. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta aranan ve şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik uygulamalarda 500’ün üzerinde şahıs yakalandı. Uygulamalarda 17 farklı dolandırıcılık dosyasından 90 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile 5 yıldır firari olarak aranan Ö.Ö. denetim yapan Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Antalya’da en yüksek hapis cezası ile arananlar arasında olduğu öğrenilen Ö.Ö. işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Midibüs traktör römorkuna çarptı: 1 yaralı Önceki Haber

Midibüs traktör römorkuna çarptı: 1 yara...

Bakım personellerine sağlıklı beslenme ve hijyen eğitimi Sonraki Haber

Bakım personellerine sağlıklı beslenme v...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar