
Osmaniye'de, 86 yaşında okuma yazma öğrenen Ayşe Aydoğan, Vali Dr. Erdinç Yılmaz tarafından ödüllendirildi.
Osmaniye'de, 86 yaşında okuma yazma öğrenen Ayşe Aydoğan, Vali Dr. Erdinç Yılmaz tarafından ödüllendirildi.
Vali Yılmaz’ın makamında düzenlenen törene, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar ile Osmaniye Gündüz Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi Sorumlusu Fatma Loş da katıldı.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Ayşe Aydoğan ile bir süre sohbet ettikten sonra yaptığı konuşmada, "Ayşe Teyzemizi daha önce Osmaniye Gündüz Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi’mizde ziyaret etmiştik.
86 yaşında okuma yazmayı öğrendi ve bu başarısıyla hepimize örnek oldu.
Çalışma azmi ve heyecanı gerçekten takdire şayan.
Okumanın yaşı olmadığını bir kez daha kanıtladı.
Kendisine teşekkür ediyor, sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyoruz," dedi.
Daha önce hiç okula gitmediğini belirten Ayşe Aydoğan ise, uzun zamandır kurduğu hayalini gerçekleştirmenin sevincini yaşadığını ifade ederek, Vali Yılmaz’a yakın ilgisi ve nazik daveti için teşekkür etti.

Yorum Yazın