160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

80 yaşındaki emekli imam ve öğretmen oğlundan Gazzeye anlamlı destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
80 yaşındaki emekli imam ve öğretmen oğlundan Gazzeye anlamlı destek
Abone ol
80 Yaşındaki Hayırseverden Gazze Için Destek

Edirne İl Müftülüğü bünyesinde uzun yıllar imam hatip olarak görev yapan 80 yaşındaki Halil Delen ve öğretmen oğlu Mahmut Sami Delen, Gazze için düzenlenen hayır çarşısından elde edilen 155 bin 275 liralık geliri İl Müftülüğü’ne teslim etti.

Edirne İl Müftüsü Ercan Aksu’yu ziyaret eden Delen ailesi, topladıkları bağışı makbuz karşılığında Aksu’ya teslim etti. Müftü Aksu, desteklerinden dolayı Delen ailesine ve hayır çarşısına katkı sunan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, Gazze’de yaşanan insanlık dramına karşı Edirneli hayırseverlerin büyük bir duyarlılık sergilediğini söyledi.

Aksu, "Hayırseverlerimizin desteğiyle bugüne kadar yaklaşık 4 milyon lira tutarındaki bağışı Edirne İl Müftülüğü aracılığıyla Gazzeli kardeşlerimize ulaştırdık. Halkımızın emaneti olan her türlü bağışı, Vakfımız vasıtasıyla Gazze’ye ulaştırmaya devam edeceğiz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yola kontrolsüz çıkan otomobil, motosikletle çarpıştı: 1 yaralı Önceki Haber

Yola kontrolsüz çıkan otomobil, motosikl...

İstanbulda 84 noktada hız limiti güncellendi Sonraki Haber

İstanbulda 84 noktada hız limiti güncell...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar