160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

8 katlı binanın enkazından 70 saat sonra sağ çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
8 katlı binanın enkazından 70 saat sonra sağ çıktı
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ MEYDANA GELEN DEPREMLER SONRASINDA HATAY’IN KIRIKHAN İLÇESİNDE YIKILAN 8 KATLI APARTMANIN ENKAZINDA MAHSUR KALAN GENÇ, 70 SAAT SONRA SAĞ KURTARILDI.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yıkılan 8 katlı apartmanın enkazında mahsur kalan genç, 70 saat sonra sağ kurtarıldı.



Merkez üsleri Kahramanmaraş’ın Elbistan ile Pazarcık ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen depremlerin büyük hasara yol açtığı Hatay’a bağlı Kırıkhan ilçesinde de arama kurtarma çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. İlçede yıkılan 8 katlı bir apartmanın enkazında yürütülen çalışmalar sonucu, depremden 70 saat sonra 20 yaşındaki Abdullah isimli genç sağ olarak kurtarıldı. AFAD ve Zonguldak’tan gelen madenciler tarafından bulunduğu enkazdan çıkartılan genç, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalan kişi depremden 72 saat sonra kurtarıldıÖnceki Haber

Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalan kiş...

Diyarbakırda 72 saat sonra bir kadın canlı olarak enkaz altından çıkartıldıSonraki Haber

Diyarbakırda 72 saat sonra bir kadın can...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar