160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

7,6 büyüklüğündeki ikinci depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
7,6 büyüklüğündeki ikinci depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Abone ol
MALATYA'DA KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ 7,6 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREME AİT YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI. O ANLARDA BİR MARKETTE YAŞANAN KORKU VE PANİK ANBEAN KAMERALARA YANSIDI.

Malatya’da Kahramanmaraş merkezli 7,6 büyüklüğündeki depreme ait yeni görüntüler ortaya çıktı. O anlarda bir markette yaşanan korku ve panik anbean kameralara yansıdı.


Malatya’da 6 Şubat günü 13.24’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı.


6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 04.17 ile 13.24’te meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 11 ilde büyük yıkıma ve binlerce can kaybına neden oldu. Depremin yaralarının sarılması için sahada çalışmalar sürerken, yeni görüntüler de ortaya çıkmaya devam ediyor.


Yeşilyurt ilçesi Çilesiz Mahallesi’nde hizmet veren bir marketin farklı noktalardaki güvenlik kameralarına yansıyan ve yeni ortaya çıkan görüntüler yaşanan felaketi bir kez daha gözler önüne serdi. Görüntülerde market çalışanları ile müşterilerin büyük korku ve panikle kaçıştıkları görülürken, depreme markette yakalanan çalışanlandan 47 yaşındaki Şükrü Dağaşan, binanın üzerilerine yıkılmasından korktuklarını ifade ederek hala deprem korkusu ile yaşadıklarını söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Taner Taşkın: Sahada savaşan bir takım göreceklerÖnceki Haber

Taner Taşkın: Sahada savaşan bir takım g...

Depremzede kendisini enkazdan kurtaran itfaiyecilere teşekkür için Antalya’ya geldiSonraki Haber

Depremzede kendisini enkazdan kurtaran i...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar