160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

7 Ocak Halk Oyunları ekibi bölge şampiyonu oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
7 Ocak Halk Oyunları ekibi bölge şampiyonu oldu
Abone ol
OSMANİYE BELEDİYESİ 7 OCAK HALK OYUNLARI TOPLULUĞU, MERSİNDE DÜZENLENEN KULÜPLER ARASI HALK OYUNLARI BÖLGE ŞAMPİYONASINDA KÜÇÜKLER KATEGORİSİ SERBEST DALDA BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

Osmaniye Belediyesi 7 Ocak Halk Oyunları Topluluğu, Mersinde düzenlenen kulüpler arası halk oyunları bölge şampiyonasında küçükler kategorisi serbest dalda bölge şampiyonu oldu.


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Halk Oyunları Federasyonu işbirliğiyle, Edip Buran Spor Salonunda iki gün süreyle Adana Mersin, Nevşehir ve Osmaniye takımlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen yarışmalar sona erdi. Kulüplerarası Halk Oyunları Geleneksel Grup Yarışmaları sonunda dereceye giren gruplara ödülleri Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Yunus Özdemir tarafından verildi.


Osmaniye Belediyesi 7 Ocak Halk Oyunları Topluluğu da küçükler kategorisi serbest dalda bölge şampiyonu, gençler kategorisinde ise bölge üçüncüsü oldu. Osmaniye Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Azizoğlu’nun da takip ettiği yarışmalarda, dereceye giren 7 Ocak Halk Oyunları Topluluğu, Türkiye Şampiyonasında yarışacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
D-100de bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandıÖnceki Haber

D-100de bariyere çarpan otomobildeki 2 k...

Beyaz Saray: Biden, NATO Zirvesinde Erdoğanı görmeyi dört gözle bekliyorSonraki Haber

Beyaz Saray: Biden, NATO Zirvesinde Erdo...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar