160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

65. Hükümet Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslandan Iğdır Belediyesine ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
65. Hükümet Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslandan Iğdır Belediyesine ziyaret
Abone ol
65. HÜKÜMET ULAŞTIRMA BAKANI AHMET ARSLAN’DAN IĞDIR BELEDİYESİNE ZİYARET

65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim’i ziyaret etti.

65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Iğdır Belediyesini ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen ziyarette Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim, Arslan’a belediye olarak yaptıkları yatırım ve projeleri anlattı.

Belediye Başkan Vekili Sarıibrahim, kayyum döneminde yapılan altyapı ve üst yapı yatırımların hepsini anlattı.

Bakan Arslan, Iğdır’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yönlendirilecek tüm projelerin yakın takipçisi olduğunu belirtti.

Arslan, ayrıca belediye olarak yapılan tüm işlerde emeği bulunan Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim’ teşekkür etti.

Arslan daha sonra Av. Medet Serhat Parkında düzenlenen halk toplantısına katıldı.

Arslan, sonra özel olarak mahalle muhtarlarını dinledi.

Düzenlenen toplantıdan memnun olan Iğdırlı vatandaşlar kendilerini dinledikleri için Ahmet Arslan ve Vali Sarıibrahim’ e teşekkür etti.

 

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Talasta yemek posaları yeme dönüşüyorÖnceki Haber

Talasta yemek posaları yeme dönüşüyor

Vahit Alkır sahne performansıyla ayakta alkışlandıSonraki Haber

Vahit Alkır sahne performansıyla ayakta...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar