160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

600 öğrenci barınaktaki can dostlarını ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
600 öğrenci barınaktaki can dostlarını ziyaret etti
Abone ol
600 öğrenci Barınaktaki Can Dostlarını Ziyaret Etti

Bilecik’de Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, 11 okuldan yaklaşık 600 misafiri ağırladı.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen programda öğrenciler, barınaktaki kedi ve köpekleri ziyaret ederek, getirdikleri mamaları verdi. Hayvanları severek hatıra fotoğrafları çektiren öğrenciler tesis hakkında merak ettikleri soruların cevabını buldu. Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezindeki görevlilerle birlikte öğrencileri karşılayan Belediye Başkan Yardımcısı Güven Sönmez, öğrencilerle birlikte barınağı gezerek bilgiler verdi.

Çocukların barınaklarla ilgili duygu ve düşüncelerini alan Başkan Yardımcısı Güven Sönmez, hayvan sevgisine dikkat çekti.

Ziyarete gelen öğrenci ve öğretmenler de sokak hayvanlarının güzel ortamda yaşam sürdürmelerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, çalışanlara teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emekli itfaiye erleri bir gülüğüne göreve döndü, hasret giderdi Önceki Haber

Emekli itfaiye erleri bir gülüğüne görev...

Gedizde şehir merkezindeki umumi tuvaletler yenileniyor Sonraki Haber

Gedizde şehir merkezindeki umumi tuvalet...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar