160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

5inci kattaki iskeleden düşen işçi hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
5inci kattaki iskeleden düşen işçi hayatını kaybetti
Abone ol
Eskişehir’de 8 Katlı Bir Apartmanın Dış Cephesine Kardeşi Ile Birlikte Mantolama Yapan 41 Yaşındaki S.t. Isimli Işçi, çalıştığı 5’inci Kattaki Iskeleden Düştükten Sonra Kaldırıldığı Hastanede Tüm Müdahalelere Rağmen Hayatını Kaybetti. S.t’nin (41) çalıştığı Plastik Kova Ise Devrilmiş Bir Vaziyette Kaldı.

Eskişehir’de 8 katlı bir apartmanın dış cephesine kardeşi ile birlikte mantolama yapan işçi, 5’inci kattaki iskeleden düştükten sonra kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İşçinin plastik kovası ise devrilmiş vaziyette iskelede kaldı.

Olay, Ihlamurkent Mahallesi Sezay Sokak’ta bir site içerisinde bulunan 8 katlı binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 8 katlı binanın 5’inci katındaki iskelede binanın dış cephesine mantolama yapan S.T. (41), henüz bilinmeyen bir sebeple iskeleden yere düştü. Bir üst katta çalışan kardeşi, S.T.’nin yere düştüğünü görmesi üzerine polis ve 112 Acil Sağlık ihbarda bulundu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Bilinci kapalı şekilde yerde yatan işçiye ilk müdahalesini yapan sağlık ekipleri, şahsı Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk etti.

Hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtulamayan S.T. hayatını kaybetti. S.T.’nin evli olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Öte yandan S.T.’nin çalıştığı kova ise devrilmiş vaziyette iskelede kaldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorumda çıkan yangında 550 balya ot kül oldu Önceki Haber

Çorumda çıkan yangında 550 balya ot kül...

Elazığspor kalecisi Muammer: Yanıyoruz Sonraki Haber

Elazığspor kalecisi Muammer: Yanıyoruz

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar