160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

5. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi galası gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
5. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi galası gerçekleştirildi
Abone ol
Düzce üniversitesi Ile Düzce Ticaret Ve Sanayi Odası’nın (dtso) Işbirliğiyle Düzenlenen V. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi’nin Gala Yemeği Akçakoca Saklıkoy Otel’de Gerçekleştirildi.

Düzce Üniversitesi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın (DTSO) işbirliğiyle düzenlenen V. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi’nin Gala Yemeği Akçakoca Saklıkoy Otel’de gerçekleştirildi.

Gala yemeğine DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat, Meclis Başkanı Tanju Acar, Meclis Üyesi Metin Şişman, Düzce Üniversitesi akademisyenleri ile kongre için kente çeşitli il ve ülkelerden gelen akademisyenler katıldı.

Galada konuşan Başkan Erdoğan Bıyık, düzenlenen kongrenin Düzce ve bölgenin turizmine önemli katkılar sağlayacağını düşündüklerini belirterek katılım sağlayan tüm akademisyenlere teşekkür etti. Ardından plaket ve teşekkür belgelerinin takdimi yapıldı.

Başkan Erdoğan Bıyık, Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat, Meclis Başkanı Tanju Acar, Meclis Üyesi Metin Şişman, V. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muammer Mesci, kongrenin yapılması için katkıda bulunan kurumlara plaket ve kongrenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere de teşekkür belgelerini takdim ettiler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Düzce Üniversitesi öğrencileri TEKNOFEST 2025te zirvede Önceki Haber

Düzce Üniversitesi öğrencileri TEKNOFEST...

Başkan Erkan Aydından Muradiye çıkarması Sonraki Haber

Başkan Erkan Aydından Muradiye çıkarması

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar