160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

45 yıldır antika eşya topluyor, antikaların sayısını artık kendisi de bilmiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
45 yıldır antika eşya topluyor, antikaların sayısını artık kendisi de bilmiyor
Abone ol
Samsun'da 45 Yıldır Antika Eşya Toplayan Cemil Benice (58) Antika Eşyaları Depoladığı 3 Ayrı Yerde ürünün çokluğunda Kendisi De Sayılarını Bilmiyor.

Samsun’da 45 yıldır antika eşyaları toplayarak üç depoda muhafaza eden Cemil Benice, elindeki antika eşyaların sayısını kendisi de bilmiyor.

Samsun’un Asarcık ilçesinde yaşayan antika tutkunu 58 yaşındaki Cemil Benice, 45 yıldır topladığı antika eşyaları üç depoda muhafaza ediyor. Çocukluğundan beri antika eşya toplayıp biriktiren Benice, Türkiye’deki antika meraklıların da ilgisini geçiyor. Elindeki antika ürünlerin sayısını kendisinin de bilmediğini belirten Cemil Benice, "Çocukluk yaşında önce antika para koleksiyonuyla başladığım bu merakım, yıllar sonra depoları doldurdu. Kağnı tekerinden kağnı arabalarına, Osmanlı sandığından Ermeni sandığına, kömürlü ütüden lambalı radyoya her türlü antika ürün elimde mevcut. Bu ürünleri duyanlar ilçeye gelerek beni ziyaret ediyor. Antika tutkunu vatandaşların Türkiye’nin dört bir yanından gelip ilgi göstermesi beni de mutlu ediyor" dedi.

Öte yandan Cemil Benice’nin antika eşyalarının arasına yuva yapan kuş ve yavruları dikkat çekiyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye Kupası yol bisiklet yarışları Sındırgıda başladıÖnceki Haber

Türkiye Kupası yol bisiklet yarışları Sı...

Acemlere bir köprü dahaSonraki Haber

Acemlere bir köprü daha

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar