160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

16 yaşındaki kız 29 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
16 yaşındaki kız 29 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı
Abone ol
16 YAŞINDAKİ KIZ DEPREMDEN 29 SAAT SONRA ENKAZDAN SAĞ ÇIKARILDI

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremler sonrası ekiplerin kurtarma çalışmaları devam ederken Gaziantep’te 16 yaşındaki Aysun Yılmaz, 6 katlı Gölgeler Apartmanı’nın enkazından 29 saat sonra sağ çıkatıldı. Yılmaz’ın annesi ve kız kardeşinden de ses alan ekipler çalışmalarını sürdürüyor.


Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7, Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeki depremler ciddi hasara neden oldu. Deprem sonrasında Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Osmaniye’de büyük yıkım meydana geldi.


Kurtarma çalışmalarının devam ettiği 6 katlı Gölgeler Apartmanı’nın enkazından 16 yaşındaki Aysun Yılmaz sağ çıkarıldı. Depremden 29 saat sonra kurtarılan Aysun Yılmaz ambulansla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Yılmaz’ın annesi ve kız kardeşinden de ses alan ekipler çalışmalarına devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Örki: İnsanlar evindeki prizinden ısıtıcısını söküp buraya getirdiÖnceki Haber

Başkan Örki: İnsanlar evindeki prizinden...

Hafta sonu yapılması planlanan deve güreşleri iptal edildiSonraki Haber

Hafta sonu yapılması planlanan deve güre...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar