160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

112 saat sonra enkazdan kurtarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
112 saat sonra enkazdan kurtarıldı
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMİN 5’İNCİ GÜNÜNÜN SON SAATLERİNDE GAZİANTEP İSLAHİYE’DE 112 SAAT SONRA GENÇ BİR ERKEK ARAMA KURTARMA EKİPLERİ TARAFINDAN ENKAZ ALTINDAN KURTARILDI.

Kahramanmaraş merkezli depremin 5’inci gününün son saatlerinde Gaziantep İslahiye’de 112 saat sonra genç bir erkek arama kurtarma ekipleri tarafından enkaz altından kurtarıldı.


Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerden birisi olan Gaziantep genelinde de enkaz altında kalan vatandaşların kurtarılması çalışmaları devam ediyor. Bölgeye giden Marmaris Arama Kurtarma ekiplerinin de içinde bulunduğu kurtarma ekipleri göçük altında kalan bir binada yapılan uzun çalışmalar sonucu 18 yaşındaki bir genci mahsur kaldığı yerden sağ kurtardı.


Marmaris Arama Kurtarma Derneğinden Ali Menteş ve Batuhan Onurmaz, göçük altında kalan 18 yaşındaki Ali Han kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
113. saatte enkazdan çıkarılan Mesuttan Arda Gülere mesaj var Önceki Haber

113. saatte enkazdan çıkarılan Mesuttan...

Katar Emirinden Türkiye ve Suriyedeki depremzedelere 14 milyon dolar Sonraki Haber

Katar Emirinden Türkiye ve Suriyedeki de...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar