160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

100 öğrenciye gıda güvenliği anlatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
100 öğrenciye gıda güvenliği anlatıldı
Abone ol
AFYONKARAHİSAR TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN “OKULLARDA GIDA GÜVENİLİRLİĞİ VE GIDANI KORU” KONUSUNDA 100 ÖĞRENCİYE BİLGİLENDİRME YAPILDI.

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından “Okullarda Gıda Güvenilirliği ve Gıdanı Koru” konusunda 100 öğrenciye bilgilendirme yapıldı.


Tarım ve Orman Bakanlığı’nın stratejik planında yer alan “Okullarda Gıda Güvenilirliğine Yönelik Uygulamaları Genişletmek hedefi doğrultasında, Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü’nün tarafından Afyonkarahisar’da çalışma başlatıldı. Çalışma çerçevesinde veteriner hizmetleri, bitki sağlığı ve yem kanunu çerçevesinde üretimden tüketime doğal kaynakların ve insan sağlığının korunması ve farkındalık oluşturmak amacıyla Afyonkarahisar Fen Lisesinde “Okullarda Gıda Güvenilirliği ve Gıdanı Koru” konularında 100 öğrenciye bilgilendirme yapıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nükleer, düşük maliyetli ve sıfır emisyonlu elektrik sistemlerinin anahtarı olabilirÖnceki Haber

Nükleer, düşük maliyetli ve sıfır emisyo...

Arnavutköyde büyük fabrika yangınıSonraki Haber

Arnavutköyde büyük fabrika yangını

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar