160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

100 apartmana 100 kütüphaneye başvurular sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
100 apartmana 100 kütüphaneye başvurular sürüyor
Abone ol
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın Cumhuriyetin 100. Yılına Armağan Olarak Duyurduğu 100 Apartmana 100 Kütüphane Için Başvurular Devam Ediyor.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın Cumhuriyetin 100. Yılına armağan olarak duyurduğu 100 apartmana 100 kütüphane için başvurular devam ediyor.

Başkan Yalçın’ın 100 Ağartan Projeleri arasında yer alan “Cumhuriyetin 100 Yılında 100 Apartmana Kütüphane” projesi çerçevesinde kura ile belirlenecek olan apartmanların bodrum katına ve sığınağına 100 adet kütüphane kurulacak.

Talas’ta bulunan binalar için geçerli olacak projenin kura başvuruları Talas Belediyesi’ne ait 0539 357 1930 numaralı telefona whatsapp uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru sırasında binanın açık adresi, kütüphane olacak yerin çeşitli açılardan fotoğrafları ve metrekare bilgisi yer alması gerekiyor.

Kura çekimleri ise Talas Belediyesi resmi instagram hesabından yapılacak canlı yayında gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili detaylı bilgi yine 0539 357 1930 numaralı telefondan alınabilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sakarya Büyükşehir sporcusu Avrupa yolcusu Önceki Haber

Sakarya Büyükşehir sporcusu Avrupa yolcu...

Kağızmanda menfez ve köprüler yeniden onarılacak Sonraki Haber

Kağızmanda menfez ve köprüler yeniden on...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar