18 Mayıs, 2024, Cumartesi
DOLAR32.1847
EURO35.1156
ALTIN2500.6

10 senedir belediye başkanı olan İbrahim Baz’dan veda mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
10 senedir belediye başkanı olan İbrahim Baz’dan veda mesajı
Abone ol
10 senedir Osmaniye’nin Bahçe ilçesinin belediye başkanlığını yapan Ak partili İbrahim Baz MHP’li rakibine kaybederek koltuğunu devretti.

10 senedir Osmaniye’nin Bahçe ilçesinin belediye başkanlığını yapan Ak partili İbrahim Baz MHP’li rakibine kaybederek koltuğunu devretti.

Eski başkan Baz seçimlerde kaybetmesi sonrası bir veda mesajı yayınladı.  

İki dönemdir Bahçe ilçesinde belediye başkanlığı yapan 3. Dönem içinde aday olan Ak parti Bahçe Belediye Başkan adayı İbrahim Baz seçimleri kaybetmesi sonrası bir veda mesajı yayınladı.

Baz mesajında

“12 yılı partimizin çeşitli teşkilat kademelerinde, 10 yılını Belediye Başkanlığı ile sürdürerek 22 yıldır ilçemize hizmet etmek gayesiyle durmadan, yorulmadan çalıştık” ifadelerine yer verdi.

“Benimle yol yürüyen dava arkadaşlarıma teşekkürler”

Bahçe ilçesinin değişimi ve gelişimine katkı sağlamak, her bir köşesine bir eser, her bir sokağına bir güzellik, her insanına güler bir yüz bırakmak için çabaladıklarını aktaran Baz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“2014 yılında başladığımız bu hizmet yolcuğunda bu dönem için "Gelişim ve Yükseliş Dönemi" diyerek 2024 yerel seçimlerinde tekrardan sizlerin huzura çıktığımız bu yolda hizmet bayrağını sevgili hemşerilerimizin kararı ile Sayın Zeynel Mete Kadıoğlu'na devrediyoruz.

Bu seçim sürecinde bizlerle beraber yol yürüyen, gece gündüz demeden işinden, ailesinden vakit ayırarak bizlere gönülden bağlılığını gösteren her bir gönüldaşımıza, parti teşkilatımıza, sandıklarda görev almış tüm destekçilerimize, hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür eder, verdiğiniz emekler için hakkınızı helal etmenizi dilerim.selametle”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Futbol maçında tehlikeli gerginlik...Seyirciler oyunculara hakaret ettiÖnceki Haber

Futbol maçında tehlikeli gerginlik...Sey...

Uyuşturucu ile yakalanan şahıs tutuklandıSonraki Haber

Uyuşturucu ile yakalanan şahıs tutukland...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar