28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3245
EURO35.1139
ALTIN2302.2

Öğretmenler Günü Osmaniye'de Kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğretmenler Günü Osmaniye'de Kutlandı
Abone ol
Osmaniye'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilim Sanat ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programla kutlandı. 

Osmaniye'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilim Sanat ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programla kutlandı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programa Vali Ömer Faruk Coşkun, Belediye Başkan Kadir Kara, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay İlkay Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Öğretmenler Günü mesajlarının okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. 



Müdür Albak konuşmasında, "Sizler önümüzü aydınlatan kutlu meşalelersiniz. Ülkemizin, aklı hür, vicdanı hür, yüksek ahlak sahibi, millî ve manevi değerlerine sahip çıkan, bilim yolunda ilerleyen nesillere duyduğu ihtiyaç kadar, bu nesillerin de sizlere ihtiyacı olduğunu unutmamak gerekir. Öğretmenlerin kılavuzluğu ile geleceğe miras olarak bırakacağımız müreffeh Türkiye'nin inşası için mimarlığınıza ihtiyacımız var. Millet huzurunun ve vatan bütünlüğünün teminatı olan gelecek nesillere hükmeden, fikir veren, terbiye veren, örnek olabilen sizlersiniz."  dedi.

Konuşmaların ardından, öğretmenlerden oluşan halk oyunları ekibinin gösterisi izlendi. Ardından, sinevizyon sunumu, emekli öğretmenler adına konuşma, göreve yeni başlayan öğretmenler adına konuşma, öğrencilerden oluşan öğretmenler günü oratoryosu, emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesinin verilmesi ve göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreniyle devam etti.

Son olarak ise Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan müzik dinletisi ile program sona erdi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar