29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3822
EURO35.0188
ALTIN2325.8

Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı
Abone ol
Tavuk Dünyası, 2020 yılı yatırım planı kapsamında açılışlarını yaptığı yeni restoranlarıyla, daha çok lezzetsevere ulaşmaya devam ediyor.

Tavuk Dünyası, 2020 yılı yatırım planı kapsamında açılışlarını yaptığı yeni restoranlarıyla, daha çok lezzetsevere ulaşmaya devam ediyor.

Adanalı konuklarını 2014 yılından bu yana farklı lokasyonlardaki beş restoranında akılalmaz lezzetleriyle buluşturan Tavuk Dünyası, şehirdeki altıncı restoran yatırımını Turgut Özal Bulvarı’na açtığı restoranıyla yaptı.

Özgün konsepti ve ödüllü akılalmaz lezzetleriyle yeme-içme sektöründeki kendi kulvarını açan Tavuk Dünyası, farklı bölge ve şehirlerde gerçekleştirdiği yeni restoran açılışlarıyla lezzet noktaları haritasını genişletmeye devam ediyor.

Tavuk Dünyası, Adana’daki ilk restoranını 2014 yılında hizmete açtıktan sonra, kentteki yatırımlarını ara vermeden sürdürdü ve kısa zamanda içinde şehirdeki restoran sayısını 6’ya çıkardı. Şirket 2020 yatırımları planlarına da dahil ettiği Adana’daki en yeni restoranını Turgut Özal Bulvarı’na açtı.

Tavuk Dünyası, Adanalılara beyaz eti sevdiren marka

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, Adana’da yaptıkları yatırımların aslında kırmızı ete düşkünlükleriyle bilinen Adanalıların Tavuk Dünyası’na gösterdikleri yakın ilginin de bir sonucu olduğunu belirterek başladığı açıklamalarına şöyle devam etti: “Tavuk Dünyası olarak özellikle bazı bölgelere yaptığımız yatırımlar bizim için farklı bir önem taşıyor.

Adana da bu anlamda bizim için farklı bir öneme sahip olan şehirlerimizden biri. Kırmızı et tüketiminin bu kadar sevilerek yapıldığı ve Türk mutfağına da mal olmuş kırmızı et yemekleriyle dikkat çeken bu şehrimizde, tavuk etini konuklarımıza bu derece sevdirmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Adanalı konuklarımızın bize artan ilgisini karşılıksız bırakmamak ve daha fazla sayıda Adanalı konuğumuzu ağırlamamızı sağlamak üzere markamızı temsil eden bölgedeki yatırımcılarımıza da bizlere duydukları güven ve gösterdikleri ilgi için ayrıca teşekkür ediyorum.”

Adana Turgut Özal Bulvarı’nda kapılarını açan restoranıyla birlikte Tavuk Dünyası, Adana’daki 6. Restoran yatırımını yaparken, Türkiye’deki cadde restoranlarının sayısını da 60’a çıkardı. Bu yeni restoran aynı zamanda Türkiye’de 50’den fazla şehirde konuklarını ağırlayan Tavuk Dünyası’nın 218. restoranı oldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar