28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3274
EURO35.1256
ALTIN2295.7

Büyükşehir Belediyesi’nden sağlık taraması…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir Belediyesi’nden sağlık taraması…
Abone ol
Adanalıların sağlık konusunda bilinçlenmesi, yaşam kalitelerinin yükseltilmesi hedefleniyor.

Adanalıların sağlık konusunda bilinçlenmesi, yaşam kalitelerinin yükseltilmesi hedefleniyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Halk Sağlığı Haftası kapsamında stant açarak halka sağlık taraması yaptı

Adana Büyükşehir Belediyesi 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında kurduğu sağlık standında vatandaşlara sağlık taraması gerçekleştirdi.

Halk Sağlığı Haftası nedeniyle Adana Büyükşehir Belediyesi Taş Bina önünde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından açılan stantta, vatandaşlara tansiyon ve şeker ölçümü yapıldı.

Standa gelerek sağlık taramasından geçen vatandaşlarla yakından ilgilenen Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Rıza Mete, ‘‘Türkiye’de 3-9 Eylül arası Halk Sağlığı Haftası olarak kutluyoruz.

Halkın sağlık bilincini yükseltmek, farkındalık yaratmak için Büyükşehir Belediyesi olarak bir stant açtık.

Çevre sağlığı, beslenme ve unutulan bir takım sağlık değerlerini tekrar gündeme getirmek ve bir anlamda güncellemek istiyoruz. Şu anda Halk Sağlığı Haftası Türkiye’de kutlanıyor.

Türkiye’de yaklaşık 100 bine yakın sağlık personeli tarafından yürütülen bir sağlık hizmeti var.

7 bine yakın aile sağlık merkezinde yaklaşık 22 bin hekim arkadaşımız, günde 1 milyon vatandaşımıza sağlık hizmeti sunuyor.

Standımızda halkın sağlık bilincini yükseltmek, iyi yaşam, iyi beslenme ve kaliteli bir yaşam için gerekli olan tüm bilgileri vatandaşlarımıza aktarmaya çalışıyoruz.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda, sağlık konusunda farkındalık yaratmak için vatandaşlarımızın kan şekerini ve tansiyonlarını ölçüyoruz. Halkımızı sağlık konusunda bilinçlendirmeye çalışıyoruz’’ dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini hemşehrilerine sunan Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan sağlık standı vatandaşlara iki gün boyunca hizmet verecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar