160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yüksekova polisi 4 bin öğrenciye siber suçları anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yüksekova polisi 4 bin öğrenciye siber suçları anlattı
Abone ol
Hakkari’nin Yüksekova Ilçesinde Görev Yapan Toplum Destekli Polisler, Siber Suçlar Konusunda 4 Bin öğrenciye Eğitim Verdi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde görev yapan toplum destekli polisler, siber suçlar konusunda 4 bin öğrenciye eğitim verdi.

Türkiye’nin en uç sınırında görev yapan toplum destekli polisler, üstlendikleri görevle ilçede siber güvenliği de sağlıyor. Açıklamalarda bulunan Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Başkomiser Selman Beğde, "Amirliğimiz olarak ‘Sanal Değil Gerçek’ projesini hayata geçirdik. Bu proje ile günümüz popüler konularından siber suçlar, sosyal medya kullanımı ve güvenli internet kullanımı konularına değindik. Sizlerinde malumu özellikle siber suçlar konusunda son zamanlarda ilçemizde çok ciddi mağduriyetler yaşanmaktadır. Bundan dolayı farkındalık oluşturmak amacıyla ilçemiz genelinde tüm liselerde takribi 4 bin öğrenciye yönelik olarak bu projeyi hayata geçirdik. Bu projeyle ilçemizde bir dizi seminerler verdik. Öğrencilerle bir araya geldik. Öğrencilerle bir araya gelmekten biz gerçekten çok keyif aldık. Bu konular önemli ve mühim konular gerçekten. Sizlerin de vasıtasıyla buradan tüm vatandaşlarımızın özellikle internette gezinirken daha dikkatli ve duyarlı olmasını istiyoruz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gölbaşında canlı hayvan pazarı ve borsası kuruluyorÖnceki Haber

Gölbaşında canlı hayvan pazarı ve borsas...

Mersinde sahte alkol tesisi ortaya çıkarıldı: 20 ton etil alkol ele geçirildiSonraki Haber

Mersinde sahte alkol tesisi ortaya çıkar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar