160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

yerelden verebilirsiniz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
yerelden verebilirsiniz
Abone ol
Türkiye Iş Kurumu'nun Işgücü Uyum Programı Kapsamı'nda, Bartın'daki Kurumlarda çalışacak 500 Işçi Kura Ile Belirlendi.

Türkiye İş Kurumu’nun İşgücü Uyum Programı Kapsamı’nda, Bartın’daki kurumlarda çalışacak 500 işçi kura ile belirlendi.

İşgücü Uyum Programı (İUP) ile Bartın’daki kamu kurumlarında çalışacak işçiler, kura çekilişi ile belirlendi.

Bartın Kültür Merkezi Küçük Salonda, Bartın 3’üncü Noteri tarafından gerçekleştirilen kura ile il merkezi, ilçe ve beldelerdeki kamu kurumlarında iş başı yapacaklar sırayla belirlendi. Bir çok kurumda ise alınacak işçi sayısının 2 katı kadar başvuru yapıldığı öğrenilirken, Ulus Kaymakamlığı (Merkez) için başvuru sayısının, alım sayısının altında kalması nedeniyle kura çekimi gerçekleştirilemedi.

Çekilişi kamu kurumlarının temsilcileri, başvuru yapan adaylar ve aileleri de takip etti. Başvuru esnasında adaylar büyük heyecan yaşadı.

En kısa sürede işe başlamaları beklenen adayların, program kapsamında, ilk dört hafta 5 gün ve 37,5 saat olarak çalışabilecek. Adaylar devam eden haftalarda ise 3 gün ve 22,5 saat mesai yapabilecek.

Program ile adaylar yıl içerisinde en fazla 140 gün çalışabilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzuruma baharla gelen kar Önceki Haber

Erzuruma baharla gelen kar

Eğirdirde 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı Sonraki Haber

Eğirdirde 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar