160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yaya ve yol çizgi çalışmaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaya ve yol çizgi çalışmaları
Abone ol
YAYA VE YOL ÇİZGİ ÇALIŞMALARI

Kütahya’da, üst yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve yollarda yol çizgi çalışmalarıyla birlikte şehir merkezinde yaya geçit çizgileri yeniden boyanarak araç ve yayaların trafik güvenliği sağlanmaya devam ediyor.


Asfalt serim çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda yol çizgileri çizilmeye devam ediyor. Son olarak Dumlupınar Mahallesi çevre yolu yan yol ile birlikte Ömer Halis Demir Caddesinde yol çizgi çalışması tamamlandı.


Yol çizgileriyle birlikte şehir merkezindeki silinen ve yıpranan yaya geçit çizgilerinin de bakım ve boyama işlemleri tamamlandı.


Araç ve yaya trafiği güvenliği için gerekli olan yol çizgileriyle birlikte yaya geçit çizgi çalışmaları diğer cadde ve sokaklarımızda da devam edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ADÜ, Türk Kültürü sempozyumuna katıldıÖnceki Haber

ADÜ, Türk Kültürü sempozyumuna katıldı

Otluk alanda çıkan yangın korkuttuSonraki Haber

Otluk alanda çıkan yangın korkuttu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar