160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Verilen molada spor yaparak stres attılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Verilen molada spor yaparak stres attılar
Abone ol
Düzce Gençlik Ve Spor Il Müdürlüğü Tarafından Başlatılan “spor Için Bir Mola” Projesiyle çalışanlar öğlen Molasında Spor Yapıyor.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan “Spor İçin Bir Mola” projesiyle çalışanlar öğlen molasında spor yapıyor.

Sağlıklı olmak, sosyalleşmek ve en önemlisi güçlü beden güçlü üretim için serbest zaman faaliyetlerinde her bir bireye ulaşmak, sporu hayatın her alanına yaymak amacıyla uzun zamandır planlanan Spor İçin Bir Mola proje hayata geçti.

Fabrikalarda gerçekleştirilen projede çalışanlar öğlen molasında spor dolu bir gün yaşıyor.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor uzmanları tarafından çeşitli branş tanıtımları yapılarak, serbest zamanları sporla değerlendirildi.

Etkinliğe Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Delta Alfa Çorap Fabrikası Genel Müdürü Volkan Özer, çalışanlar katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ormandan izinsiz 11 adet ağaç kesen şahıs yakalandı Önceki Haber

Ormandan izinsiz 11 adet ağaç kesen şahı...

Büyükçekmecede gerçekleştirilen festival çerçevesinde sevilen sanatçı Koray Avcı sahne aldı Sonraki Haber

Büyükçekmecede gerçekleştirilen festival...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar