20 Eylül 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vali Yardımcısı Yıldızın cenazesi, Muğlaya götürüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yardımcısı Yıldızın cenazesi, Muğlaya götürüldü
Abone ol
CANER YILDIZ’IN CENAZESİ, MUĞLA’YA GÖTÜRÜLDÜ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Muğla Vali Yardımcısı ve eski Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız’ın cenazesi, Muğla’ya gönderildi.



Bodrum Acıbadem Hastanesi Onkoloji Servisinde bir süredir kanser tedavisi gören Caner Yıldız, dün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan 64 yaşındaki Yıldız’ın vefat haberi, ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. Bodrum’un Güvercinlik Mahallesi’nde yaşayan ailesi, evlerinde taziye dileklerini kabul etti. Sabah saatlerinde Bodrum Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne getirilen cenaze, defin için hazırlandıktan sonra Türk Bayrağına sarılı tabuta konulup belediyenin cenaze hizmetleri aracıyla Muğla’ya götürüldü.



Caner Yıldız için öğle saatlerine Muğla Valiliği önünde resmi tören düzenlenecek. Cenaze daha sonra Milas’ta toprağa verilecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bingölde çiftçilere 500 ton buğday tohumu dağıtıldı Önceki Haber

Bingölde çiftçilere 500 ton buğday tohum...

Formula 1de sıradaki durak Singapur Sonraki Haber

Formula 1de sıradaki durak Singapur

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar