160x600
05 December, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vali Tavlı depremzede aileler ile Bayram şenliğinde bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Tavlı depremzede aileler ile Bayram şenliğinde bir araya geldi
Abone ol
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla’da Misafir Edilen Depremzede çocuklar Ve Aileleri Ile Bayram şenliğinde Bir Araya Geldi.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla’da misafir edilen depremzede çocuklar ve aileleri ile Bayram Şenliğinde bir araya geldi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Menteşe Turgutreis öğrenci yurdunda yapılan bayram şenliğinde, Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi gençlik liderleri ve gönüllü gençlerinin Seramik, Ebru, Modelleme, yüz boyama etkinliklerinin yanında tenis, voleybol ve çocuk oyunları gibi sportif etkinliklerle çocuklar bayram sevincini doyasıya yaşadılar.

Palyaço gösterisi, balon ve çocuk oyunlarının ardından çocuklara ve ailelerine kavurma, limonata, pamuk şekeri, patlamış mısır gibi ikramlarda bulunuldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayramda sokak hayvanları unutulmadı Önceki Haber

Bayramda sokak hayvanları unutulmadı

Boğazlardan zamlı geçiş başlıyor Sonraki Haber

Boğazlardan zamlı geçiş başlıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar