Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, şehit Jandarma Uzman Çavuş Hanifi Ataş’ın ailesini ve 6 Şubat depremlerinde eşini ile iki çocuğunu kaybeden Badegül Aksu’yu ziyaret ederek devletin desteğini ve dayanışma mesajını iletti.
Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 2003 yılında Bingöl kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hanifi Ataş’ın ailesini ziyaret etti.
Vali Serdengeçti ayrıca, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerde eşini ve iki çocuğunu kaybeden Badegül Aksu ile de bir araya geldi.
Şehit Hanifi Ataş’ın ailesine gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Vali Serdengeçti, şehitlerin milletin gönlündeki müstesna yerini vurgulayarak, devletin şehit yakınlarının her zaman yanında olduğunu ifade etti.
Vali Serdengeçti, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Aziz şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Hanifi Ataş’ın kıymetli ailesini ziyaret ettik.
Şehitlerimizin aziz hatırası, bu vatanın semalarında dalgalanan bayrağın görünmeyen direğidir. Devletimizin vefa eli, şehit ailelerimizin kapısından ve gönlünden eksik olmayacaktır” dedi.
.jpg)
Vali Serdengeçti, daha sonra 6 Şubat depremlerinde eşini ve iki evladını kaybeden Badegül Aksu’yu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ziyarette devletin desteğinin ve dayanışmasının sürdüğünü belirten Serdengeçti, Aksu’ya sabır ve metanet temennisinde bulundu.
Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Vali Serdengeçti, “Badegül Aksu Hanımefendi, 6 Şubat depremlerinde eşini ve iki kıymetli evladını kaybetti.
Bugün kendisini ziyaret ederek devletimizin selamını, duamızı ve kalbî dayanışmamızı ilettik. Rabbim sabrını ziyade eylesin; bizler de her daim yanında olacağız” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın