22 Eylül 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Uyuşturucu davasında ceza yağdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uyuşturucu davasında ceza yağdı
Abone ol
Kayseri’de Uyuşturucu Ticareti Yaptıkları Iddiasıyla Hakim Karşısına çıkan Iki Sanığa Mahkeme Heyeti Tarafından Toplam Da 32 Yıl 6 Ay Hapis Ve 325 Bin Tl Adli Para Cezası Verildi.

Kayseri’de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla hakim karşısına çıkan 2 sanığa toplam 32 yıl 6 ay hapis ve 325 bin TL adli para cezası verildi.

Kayseri’de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla T.O. ve H.G.’nin tutuklu olarak yargılandığı davanın karar duruşması yapıldı. Duruşmaya tutkulu sanıklar ve avukatları katıldı. Duruşmada savunma yapan T.O., mağdur olduğunu belirterek beraatini istedi. T.O. ise uyuşturucu satmadığını ancak kullandığını, cezaevinde ıslah olduğunu belirterek beraatini talep etti.

Mahkeme heyeti sanıkların uyuşturucu ticareti yaptıklarının sabit olduğuna karar vererek; H.G.’ye 12 yıl 6 ay hapis ve 125 bin lira adli para cezasına; T.O.’ya ise suçun mükerrer olduğu gerekçesiyle, 20 yıl hapis ve 200 bin lira adli para cezasına hükmetti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursadaki aynı evde baba-kızın ölümündeki sır perdesi aralandı Önceki Haber

Bursadaki aynı evde baba-kızın ölümündek...

İki ayrı uyuşturucu davasında 3 sanığa hapis cezası Sonraki Haber

İki ayrı uyuşturucu davasında 3 sanığa h...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar