09 Mayıs, 2024, Perşembe
DOLAR32.2568
EURO34.8485
ALTIN2420.1

Uşak Lisesi öğrencileri kahraman gazilerle buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uşak Lisesi öğrencileri kahraman gazilerle buluştu
Abone ol
Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının “vatan Ve Kahramanlık Buluşmaları” Kapsamında Ilimizin En Eski Ve Köklü Liselerinden Uşak Anadolu Lisesi öğrencileri Ile Türkiye Harp Malulleri şehit Dul Ve Yetimleri Uşak şubesi Yönetiminde Bulunan Kahraman Gazilerimiz Bir Araya Geldi. Yönetim Başkanı Gazi Kemal Cengiz Ve Gazimiz Himmet Güler Vatan Millet Sevgisi Ile Yapılan FedakÂrlıklarla Ile Ilgili Konuşmalarında, Terörle Mücadele Anılarını Paylaşırken öğrencilerimizle Birlikte Duygusal Anlar Yaşandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının “Vatan ve Kahramanlık buluşmaları” kapsamında ilimizin en eski ve köklü liselerinden Uşak Anadolu Lisesi öğrencileri ile Türkiye Harp Malulleri Şehit Dul ve Yetimleri Uşak Şubesi yönetiminde bulunan kahraman gazilerimiz bir araya geldi.

Yönetim Başkanı Gazi Kemal Cengiz ve Gazimiz Himmet Güler vatan millet sevgisi ile yapılan fedakârlıklarla ile ilgili konuşmalarında, terörle mücadele hatıralarını paylaşırken öğrencilerimizle birlikte duygusal anlar yaşandı. Gazi Kemal Cengiz, gaziliğin verdiği onurla genç nesillerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Bize gazilik unvanı nasip oldu ama vatanımız için her zaman kanımızın son damlasına kadar mücadeleye hazırız" dedi.

Gazilerimiz konuşmalarının sonunda sözü gençlere bırakarak kendilerine yöneltilen soruları cevapladı.

Daha sonra Uşak Lisesi Okul Müdürü Kazım Dönmez vatan ve millet sevgisiyle gençlerimizde farkındalık oluşturacak, geleceklerine yön verecek konuşmalarda bulundu. Dönmez, “Bu ülke, sizden özellikle askeri ve savunma sanayisini daha iyi noktalara getirmenizi istiyor. Kendinizi hâlihazırda var olan dronlar, İHA’lar ve Sihalar üzerine geliştirip daha da iyisini yapabilirsiniz” dedi.

Programın sonunda Uşak Anadolu Lisesi Müdürü Kazım Dönmez, gazilerimize plaket takdiminde bulundu.

Programa Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Biriminden Sorumlu Şube Müdürü İbrahim Karadedeli ve Sosyal Çalışmacı Nermin Esra Özkır katıldı.

Program öğrencilerin coşkulu alkışları ve memnuniyet dolu ifadeleri ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bölgenin ilk kadın karate antrenörü Ayşe Meryem Yazar, Bitliste kız çocuklarına eğitim veriyorÖnceki Haber

Bölgenin ilk kadın karate antrenörü Ayşe...

Kütahya Belediyesi GES projesi ile yılda 20 milyon TLlik tasarruf sağlayacakSonraki Haber

Kütahya Belediyesi GES projesi ile yılda...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar