160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

UNESCO kentinde hafta sonu hareketliliği yaşanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
UNESCO kentinde hafta sonu hareketliliği yaşanıyor
Abone ol
Unesco Dünya Mirası Listesi'nde Yer Alan Karabük'ün Safranbolu Ilçesinde Hafta Sonunda Ziyaretçi Hareketliliği Yaşanıyor.

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde hafta sonunda ziyaretçi hareketliliği yaşanıyor.

Tarihi konakları, dar sokakları ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Safranbolu’da, hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyen çok sayıda ziyaretçi, kente gelerek yoğunluk oluşturdu. Özellikle Tarihi Çarşı bölgesinde yaşanan kalabalık, esnafın da yüzünü güldürdü.

Tarihi evler, Hıdırlık Tepesi, Kristal Teras, Tokatlı Kanyonu ve Yörük Köyü gibi turistik alanlarda yoğunluk gözlemlenirken, birçok ziyaretçi Safranbolu’nun yöresel lezzetlerini tatmayı da ihmal etmedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Galericinin uyanıklığı yaşlı adamı dolandırılmaktan kurtardı Önceki Haber

Galericinin uyanıklığı yaşlı adamı dolan...

Evdeki eğlence kanlı bitti: Silahla kendini vuran genç öldü, arkadaşı ağır yaralandı Sonraki Haber

Evdeki eğlence kanlı bitti: Silahla kend...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar