20 Eylül 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ulu çınarlarla aynı sofrada anlamlı buluşma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ulu çınarlarla aynı sofrada anlamlı buluşma
Abone ol
Erzurum’da 18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası Kapsamında Anlamlı Bir Iftar Programı Düzenlendi.

Erzurum’da 18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası kapsamında anlamlı bir iftar programı düzenlendi. Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda, Evde Sağlık Hizmetleri Koordinatörlüğü tarafından hizmet alan yaşlı vatandaşlar ile sağlık çalışanları aynı sofrada buluştu.

18 Mart tarihinde düzenlenen iftar programı, Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik, beraberlik ve vefa duygularını pekiştirdi. Programda, ulu çınarlarımızın geçmişten günümüze taşıdığı hatıralar dinlenirken, duygu dolu anlar yaşandı.

Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, yaşlıların toplumdaki önemine dikkat çekerek, "Yaşlılarımız; kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşıyan en kıymetli hazinelerimizdir. Evde Sağlık Hizmetleri aracılığıyla yalnızca sağlık değil, aynı zamanda gönül bağı kurmayı da önemsiyoruz. Bu sofrayı paylaşmak bizler için büyük bir onurdur" ifadelerini kullandı.

Program, Erzurum Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Mesud Fakirullahoğlu’nun da katılımıyla, yaşlı vatandaşlara günün anısına hediye takdim edilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Doğan: Ramazanı birlikte yaşadık, bayramı da birlikte kutlayacağız Önceki Haber

Başkan Doğan: Ramazanı birlikte yaşadık,...

Vatandaşları eğlendirmek için köpek balığı kostümüyle Manavgat sokaklarında dolaşıyor Sonraki Haber

Vatandaşları eğlendirmek için köpek balı...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar