160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Türkeli Devlet Hastanesinde tatbikat

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkeli Devlet Hastanesinde tatbikat
Abone ol
Türkeli Devlet Hastanesinde Gerçeği Aratmayan Tatbikat Türkeli Devlet Hastanesinde Gerçekleştirilen Geniş çaplı Yangın Ve Kurtarma Tatbikatına Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (umke), Itfaiye Ve 112 Acil Sağlık Ekipleri Katıldı.

Sinop’un Türkeli Devlet Hastanesi’nde yangın ve kurtarma tatbikatı yapıldı.

Türkeli Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen geniş çaplı yangın ve kurtarma tatbikatına Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE), itfaiye ve sağlık ekipleri katıldı. Düzenlenen tatbikatta, muhtemel bir yangın veya afet durumunda hastanenin tahliye, kurtarma ve acil müdahale kapasitesi test edildi. Ekipler, senaryo gereği hastane içinde çıkan yangına hızlı bir şekilde müdahale etti, yaralıları güvenli bir bölgeye tahliye etti ve olay yerinde ilk yardım uygulamaları yaptı.

Tatbikat sırasında hastane personelinin ve sağlık ekiplerinin koordinasyonu gözden geçirilirken, acil durum planları da yeniden değerlendirildi. Hastane yetkilileri, bu tür tatbikatların hem ekiplerin, hem de hastane çalışanlarının muhtemel bir afet veya yangın durumuna hazırlıklı olmasını sağladığını vurguladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bin 750 adet uyuşturucu hapla yakalanan şahıs tutuklandıÖnceki Haber

Bin 750 adet uyuşturucu hapla yakalanan...

Kurum çalışanlarına yönelik medya eğitim programı düzenlendiSonraki Haber

Kurum çalışanlarına yönelik medya eğitim...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar