160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Trabzonsporda Abdullah Avcı istifa etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonsporda Abdullah Avcı istifa etti
Abone ol
TEKNİK DİREKTÖR ABDULLAH AVCI, GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ.

Trabzonspor ile 1’i Süper Lig şampiyonluğu olmak üzere toplamda 3 kupa kazanan Teknik Direktör Abdullah Avcı, görevinden istifa etti.


Trabzonspor’da 2.5 yıl süren Abdullah Avcı dönemi sona erdi. 2020-2021 sezonunun 9. haftasında bordo-mavili takımın başına geçen Teknik Direktör Avcı, geçtiğimiz sezon 38 yıl sonra Trabzonspor’u Süper Lig şampiyonluğuna taşımıştı. Abdullah Avcı, bunun yanı sıra 2 kez de TFF Süper Kupa zaferi yaşadı. Bordo-mavililerle toplamda 116 maça çıkan tecrübeli çalıştırıcı, 65 galibiyet, 29 beraberlik ve 22 mağlubiyet aldı.


Abdullah Avcı idaresindeki Trabzonspor, bu sezon ise beklentilerin oldukça uzağında kaldı. Ligde 23 müsabakada 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 38 puan toplayan Karadeniz ekibi, altıncı sırada yer alıyor.


UEFA Şampiyonlar Ligi’ne play-off turunda veda eden, UEFA Avrupa Ligi’nde ise gruplardan çıkamayan bordo-mavili takım, Konferans Ligi Son 16 Turu play-off maçlarında ise İsviçre temsilcisi Basel’e elenerek Avrupa defterini kapadı.


Trabzonspor, Süper Lig’de bu hafta sahasında Ümraniyespor’a 2-1 mağlup olmuş ve sahasındaki 36 maçlık yenilmezlik serisini yitirmişti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milli Eğitim Müdürü Gün, Erzincan Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya geldiÖnceki Haber

Milli Eğitim Müdürü Gün, Erzincan Fen Li...

Tekerlekli sandalyeleri enkaz altında kalan özel kardeşlerin en özel mutluluğuSonraki Haber

Tekerlekli sandalyeleri enkaz altında ka...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar