160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Trabzonda gün batımı objektiflere böyle yansıdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonda gün batımı objektiflere böyle yansıdı
Abone ol
TRABZON’DA GÜN BATIMI OBJEKTİFLERE BÖYLE YANSIDI

Trabzon’da gün batımı objektiflere böyle yansıdı. Kıyı balıkçıları sahile yakın yerlere bıraktıkları ağlarla balık avlamaya çalışması, bazı vatandaşlarda karadan oltasını gün batımında denize atarak kısmetini beklemesi kartpostallık görüntüler oluşturdu.


Kıyı balıkçıların sahile yakın yerlere bıraktıkları ağlara, barbun ağırlıklı olmak üzere kefal ve iskorpit gibi balıklar takılırken gün batımında kurmaya başladıkları ağları sabahın ilk ışıklarıyla birlikte toplamaya başlıyorlar.


Büyük balıkçı tekneleri 15 Nisan’da başlayan av yasağının ardından1 Eylül’de yeni sezona merhaba demeye hazırlanırken kıyı balıkçıları yıl boyu avlanmayı sürdürüyor. Az miktarda tuttukları balıkları satarak geçimlerini sağlamaya çalışan kıyı balıkçıları bu günlerde zor günler geçirirken gelecek için de umutsuzlar. Genellikle Ayasofya ile Beşirli Mahallesi arasındaki sahile yakın yerlere ağlarını bırakan balıkçıların bu görüntüsü vatandaşlar tarafından da ilgiyle izleniyor.


Gün batımında, güneşin deniz üzerinden yavaş yavaş kaybolarak kartpostallık görüntüler oluşturması vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2 gün boyunca gözünde sinek larvası ile yaşadıÖnceki Haber

2 gün boyunca gözünde sinek larvası ile...

Şehit aileleri ile gazilere anlamlı ziyaretSonraki Haber

Şehit aileleri ile gazilere anlamlı ziya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar