29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3752
EURO35.0414
ALTIN2325.3

Tosyada projeler tam gaz devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tosyada projeler tam gaz devam ediyor
Abone ol
TOSYA'DA DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEYEN BELEDİYE BAŞKANI VOLKAN KAVAKLIGİL, "7’DEN 70’E HER KESİMİN REFAH DÜZEYİNİ ARTIRMAK ADINA SİZLERLE BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ HIZLICA YÜKSELİYOR" DEDİ.

Tosya’da devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, "7’den 70’e her kesimin refah düzeyini artırmak adına sizlerle birlikte şekillendirdiğimiz projelerimiz hızlıca yükseliyor" dedi.


Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, devam eden projeleri yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kavaklıgil, özellikle çok önem verdiği içme suyu arıtma tesisinin test aşamalarını başarıyla tamamlandığını söyledi. Diğer projelerde çalışmaların devam ettiğine dikkat çeken Kavakgil, İlçenin çeşitli noktalarında devam eden yatırımların ve projelerin hızlıca yükseldiğini ve açılış töreninin yıl içinde yapılacağını söyledi.


İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Kavaklıgil, “Güzel Tosyamıza eşsiz bir kimlik kazandırmak, şehrimizdeki tüm gönül dostlarımızın isteklerine cevap vermek ve 7’den 70’e her kesimin refah düzeyini artırmak adına sizlerle birlikte şekillendirdiğimiz projelerimiz hızlıca yükseliyor. Çok uzun süreden beri şehrimizin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan içme suyu arıtma tesisimiz test aşamalarını başarıyla tamamladı. İlçemize ticari anlamda büyük katkılar sağlayacak olan Tosya Oto Galericiler Sitesi ve Tosya Şehirlerarası Otobüs Terminali binamız ise tamamladı. İnşallah yıl içerisinde yine açılış törenini gerçekleştireceğiz. Tosya’nın bölge pazarı olması noktasında son derece önemli yatırımlardan bir tanesi de Tosya Modern Mezbaha ve Hayvan Pazarımız. Sosyal tesisle birlikte tam bir kompleks olarak inşa ediliyor. Projemizin bir bölümünün kaba inşaat aşamasında, diğer kısmında ise çelik konstrüksiyon işlemleri tamamlandı. İnşallah Kurban Bayramı’nda mezbaha bölümünü faaliyete geçireceğiz’’ dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri Gaziantepteki yangına müdahale ettiÖnceki Haber

Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekip...

Karsta mahsur kalan tırlar kurtarıldıSonraki Haber

Karsta mahsur kalan tırlar kurtarıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar