29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.4619
EURO34.9396
ALTIN2433.1

Toprakkale'de bir garip köprü açılışı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toprakkale'de bir garip köprü açılışı
Abone ol
Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde seçimler öncesi yapılan bir köprünün açılışı Yeşilçam filmlerini aratmadı. Köprü açılışı iktidar partisi Ak Parti ile BBP Adayı ve mevcut belediye başkan adayı Mehmet Daşöz’ü karşı karşıya getirdi. Köprü dün akşam BBP adayı Daşöz ve taraftarları tarafından apar topar açıldı.

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde seçimler öncesi yapılan bir köprünün açılışı Yeşilçam filmlerini aratmadı. Köprü açılışı iktidar partisi Ak parti ile BBP Adayı ve mevcut belediye başkan adayı Mehmet Daşöz’ü karşı karşıya getirdi. Köprü dün akşam BBP adayı Daşöz ve taraftarları tarafından apar topar açıldı.

Toprakkale ’de 5 aylık bir çalışma sonrası yapımı tamamlanan Karaçay Köprüsü nihayet açıldı. Köprünün kapanması nedeniyle mevcut kullanılan alternatif yolun bozuk olması nedeniyle ilçe sakinleri isyan ediyordu.

Daha önce Ak Parti’den seçilen aday gösterilmeyince BBP’den aday olan mevcut Belediye Başkanı Mehmet Daşöz köprünün kendi imkânlarıyla yapıldığını ileri sürerken Ak partililer ise köprünün Ak Parti sayesinde DSİ tarafından yapıldığını kaydetti.

Bir ara üzerine asfalt dökülmeyen köprüyü açmak isteyen BBP taraftarlarına emniyet güçleri izin vermedi. 

 Asfaltlamanın tamamlanması sonrası akşam saatlerinde Başkan Mehmet Daşöz ve taraftarları köprüyü açtılar.

Açılışta hava fişek gösterisi yapılırken Başkan Daşöz birde siyasi bir konuşma yaptı. Daşöz konuşmasında “Karaçay köprümüz büyük bir coşkuyla açılmıştır.

Bizler Toprakkale'mize hizmet etmeyi şiar edinmiş, bu uğurda her türlü ranta, tehdide, ambargoya göğüs germiş, memleket sevdalısı neferleriz.

Bu dünde böyleydi, bugünde böyle, yarında böyle olacak. Vatanımıza, milletimize, memleketimize, Toprakkalemize hayırlı uğurlu olsun.

Köprünün açılışına DSİ yetkililerinin onay verip vermediği ise henüz bilinmiyor

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gençlik ve Spor Bakanı Bak: Fethiyeye modern bir stat yapacağızÖnceki Haber

Gençlik ve Spor Bakanı Bak: Fethiyeye mo...

Pençe Kilit Harekatı'nda 12 Terörist Etkisiz Hale GetirildiSonraki Haber

Pençe Kilit Harekatı'nda 12 Terörist Etk...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar