160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tokatta esrarengiz zehirlenmede hasta sayısı artmaya devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tokatta esrarengiz zehirlenmede hasta sayısı artmaya devam ediyor
Abone ol
TOKAT’TA 20 GÜN ÖNCE BİR AYAKKABI İMALATHANESİNDE 19 İŞÇİNİN BİLİNMEYEN BİR NEDENLE HASTANELİK OLDUĞU OLAYDA 4 İŞÇİ DAHA BENZER ŞİKAYETLERLE HASTANEYE BAŞVURDU

Tokat’ta 20 gün önce bir ayakkabı imalathanesinde 19 işçinin bilinmeyen bir nedenle hastanelik olduğu olayda 4 işçi daha benzer şikayetlerle hastaneye başvurdu.


Tokat’ın Çamlıbel ilçesinde bulunan yaklaşık 3 yıldır 75 kişiye ekmek kapısı olan ayakkabı imalathanesinde 20 gün önce 19 işçi bilinmeyen bir nedenle hastanelik olmuştu. Hastanede tedavi gören işçiler kilo kaybı, uzuvlarda hissizlik ve yürüme kabiliyetini kaybetme gibi şikayetlerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde 17 kişi Ankara Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesine nakil edilmişti. Ankara Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi’nde tedavi altında olan hastalarda Ankara’da bulunan çeşitli hastanelere sevk edildi. Tokat’tan Ankara’ya kendi imkanlarıyla giden 4 işçi ise aynı şikayetlerle hastaneye başvuruda bulundu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KAYMEKten Kültepe 6000 Ticaretin Başkenti Kayseri SergisiÖnceki Haber

KAYMEKten Kültepe 6000 Ticaretin Başkent...

Melikgazi Belediyesinden Çin Mahallesindeki Çadırkentte iftar beraberliğiSonraki Haber

Melikgazi Belediyesinden Çin Mahallesind...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar