160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tekirdağda Kakava ateşi yakıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tekirdağda Kakava ateşi yakıldı
Abone ol
Tekirdağ'da Kakava Ateşi Yakıldı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen 2. Hıdırellez ve Kakava Şenliği’nde yakılan Kakava ateşi, kortej yürüyüşü ve renkli görüntüler vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Hıdırellez ve Kakava Şenliği, kortej yürüyüşüyle başladı. Kent merkezinde toplanan yüzlerce kişi, davul-zurna eşliğinde yürüyerek sahil dolgu alanına kadar ilerledi. Yürüyüş boyunca oyun havaları çalındı, vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

Kortejde yer alan süslenmiş fayton ve deve, çocuklar başta olmak üzere katılımcıların büyük ilgisini çekti. Bazı vatandaşlar faytona binerek anı ölümsüzleştirirken, bazıları da deveyle fotoğraf çektirdi.

Yürüyüşün ardından sahil dolgu alanında Kakava ateşi yakıldı. Dev alevler etrafında toplanan kalabalık, müzik eşliğinde halay çekerek baharın gelişini kutladı.

Yediden yetmişe herkesin katıldığı şenlik, Tekirdağlılara baharın coşkusunu dolu dolu yaşattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tokatta iki otomobil çarpıştı: 5 kişi yaralandıÖnceki Haber

Tokatta iki otomobil çarpıştı: 5 kişi ya...

Şanlıurfada kar topu büyüklüğünde dolu yağdı: Ekili araziler ve araçlar zarar gördüSonraki Haber

Şanlıurfada kar topu büyüklüğünde dolu y...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar