17 Eylül 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Tekirdağda jandarmanın 187nci kuruluş yıl dönümü kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tekirdağda jandarmanın 187nci kuruluş yıl dönümü kutlandı
Abone ol
Süleymanpaşa Ilçesinde Gerçekleştirilen Program, Atatürk Anıtı'na çelenk Sunulmasıyla Başladı.

Tekirdağ’da jandarma teşkilatının 187’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende, jandarmanın köklü geçmişi ve ülke güvenliğine sunduğu hizmetler vurgulandı.

Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen program, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program kapsamında jandarma teşkilatının tarihçesi okunarak teşkilatın kuruluşundan bugüne kadar yürüttüğü faaliyetler ve görevleri hakkında bilgi verildi. Protokol üyeleri tören alanında görevli personelin gününü kutlayarak jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.

Törene Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör, milletvekilleri, kurum müdürleri, jandarma ve emniyet personeli katıldı.

Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cimnastik kursu öğrencileri hünerlerini sergiledi Önceki Haber

Cimnastik kursu öğrencileri hünerlerini...

Babadan oğula 3 kuşaktır süren saatçiliğin 4üncü kuşak kadın temsilcisi Sonraki Haber

Babadan oğula 3 kuşaktır süren saatçiliğ...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar