18 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Taşovada şebeke suyundan zehirlenme iddiası: 150 kişi hastaneye başvurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taşovada şebeke suyundan zehirlenme iddiası: 150 kişi hastaneye başvurdu
Abone ol
Amasya’nın Taşova Ilçesinde Dün, Bulantı, Kusma Ve Ishal şikayetleriyle Hastaneye Başvuranların Sayısı 130’u Aştı. Gece Yarısını Geçtiği Vakitlerde Yeni Gün Hastası Olarak 18 Kişi Daha Aynı şikayetlerle Taşova Devlet Hastanesi’ne Gitti.

Amasya’nın Taşova ilçesinde şebeke suyundan içen 150 kişinin bulantı, kusma ve ishal şikayetleriyle hastaneye başvurduğu bildirildi. Taşova Belediyesi ’şebeke suyu içilmemesi’ uyarısında bulundu.

Vatandaşlardan edinilen bilgilere göre, birçoğunun çocuk hasta olduğu, toplamda 150 kişinin iddiaya göre içtikleri şebeke suyundan dolayı mide bulantısı, kusma ve ishal şikayeti ile Taşova Devlet Hastanesi’ne geldikleri belirtildi.

Konuyla ilgili olarak Taşova Belediyesi sosyal medya hesabından, ikinci bir duyuruya kadar içme suyu olarak kullanılmaması konusunda uyarılarda bulundu. Yapılan açıklamada, “İlçemiz şebeke suyunun, yeni bir duyuruya kadar tedbir amaçlı olarak ’içme suyu’ için kullanılmamasını önemle rica ederiz” denildi.

Hastaneye başvuranların tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Parkta bıçaklanan genç ağır yaralandı Önceki Haber

Parkta bıçaklanan genç ağır yaralandı

Uzlaştırma Bürosunun sonuca bağladığı dosyada bu sefer öğrencilerin yüzü güldü Sonraki Haber

Uzlaştırma Bürosunun sonuca bağladığı do...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar