160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Tarsusta 30 yıllık yol sorunu çözüme kavuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarsusta 30 yıllık yol sorunu çözüme kavuştu
Abone ol
Tarsus Belediyesi, Kulak Mahallesi'nde 30 Yıldır Kapalı Olan Yolu Açtı. Tarsus Plajı’na Bağlantısı Olan 5 Kilometrelik Yol Yapıldı, çiftçilerin Yol Sorunu çözüldü.

Tarsus Belediyesi, Kulak Mahallesi’nde 30 yıldır kapalı olan yolu açtı. Tarsus Plajına bağlantısı olan 5 kilometrelik yol yapıldı, çiftçilerin yol sorunu çözüldü.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın talimatıyla harekete geçen Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgede yaşayan üreticilerin arazilerine daha kolay ulaşım sağlaması için yol açma çalışması gerçekleştirdi. Çalışma sayesinde, arazilere giden yolun mesafesi kısaltılarak çiftçilerin işleri kolaylaştırıldı.

Kulak Mahallesi Muhtarı Mustafa Ercan, Başkan Boltaç’a teşekkürlerini ileterek, mahalle sakinleri ve çiftçiler adına memnuniyetini dile getirdi. Ercan, "Yaklaşık 30 yıldır kapalı olan kadastral yolumuz bitmiş haldeydi. Belediyemize müracaatımızı yaptık, 5 kilometrelik yolumuzu aktif hale getirdik. Ağır vasıtalar asfalt yolumuzu tahrip etmemek için bu yolu kullanacaklar" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırşehirde Ahilik Kültürü ve Girişimcilik Eğitici Eğitim Kursu Başladı Önceki Haber

Kırşehirde Ahilik Kültürü ve Girişimcili...

Özgür Özel ‘ayağından vuruldu iddialarına ilişkin kırılan ayağının röntgen filmlerini paylaştı Sonraki Haber

Özgür Özel ‘ayağından vuruldu iddiaların...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar