160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Talastan çölyak hastalarına gıda paketi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Talastan çölyak hastalarına gıda paketi
Abone ol
Talas Belediyesi, Ilçede Yaşayan çölyak Hastalarına Glutensiz Gıda Desteği Sağlıyor.

Talas Belediyesi, ilçede yaşayan çölyak hastalarına glutensiz gıda desteği sağlıyor. Düzenli aralıklarla devam eden destek kapsamında 80 aileye gıda paketlerinin teslimatı yapıldı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın özel hassasiyet gösterdiği çölyak hastalarına temel gıda maddelerinden oluşan gıda kolisinin içinde gluten içermeyen un, makarna, irmik, bulgur, bisküvi, çikolata, kek ve çeşitli hamur işi gibi ürünler yer alıyor. Başkan Yalçın’ın göreve geldiği 6 yıl öncesinden bu yana devam eden uygulamayla çölyak hastalarına sağlanan gıda kolisi desteği ailelere her ay gerçekleştiriliyor.

Konuyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Yalçın, çölyağın hayatın bir gerçeği olduğunu belirterek, Talas Belediyesi olarak çölyak hastalarının hayatlarını kolaylaştırmayı kendilerine görev edindiklerini söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığspor-Serik Belediyespor maçı canlı yayınlanacak Önceki Haber

Elazığspor-Serik Belediyespor maçı canlı...

Diyarbakırda satranç turnuvasında toplam 160 bin TL ödül dağıtıldı Sonraki Haber

Diyarbakırda satranç turnuvasında toplam...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar