
Abone ol

AFYONKARAHİSAR 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN, MISRİ CAMİİ'NDE SABAH NAMAZI BULUŞMASI VE ÖĞLE NAMAZI VAKTİNDE İMARET CAMİİ'NDE MEVLİDİ ŞERİF PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Afyonkarahisar 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü dolayısıyla İl Müftülüğü tarafından, Mısri Camii’nde sabah namazı buluşması ve öğle namazı vaktinde İmaret Camii’nde Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi.
İl Müftü Yardımcı Harun Yılmaz ve cemaatin katılımıyla, Çanakkale Şehitleri ve tüm şehitlerin ruhlarına ithafen Kur’an-ı Kerim, tesbihat, Mevlid-i Şerif, ilahi ve kasideler okundu. Programların devamında İl Müftü Yardımcısı Harun Yılmaz tarafından sohbet ve dua yapıldı. Program sonunda cemaate çorba ve lokum ikram edildi.

Yorum Yazın