160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Söke İlçe Müftülüğünde ihtida töreni gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Söke İlçe Müftülüğünde ihtida töreni gerçekleştirildi
Abone ol
Aydın’ın Söke Ilçesinde, Müslüman Olmak Isteyen Samantha Maria Muters Için Söke Ilçe Müftülüğü’nde 'ihtida Merasimi' Gerçekleştirildi.

Aydın’ın Söke ilçesinde, Müslüman olmak isteyen Samantha Maria Muters için Söke İlçe Müftülüğü’nde ’İhtida Merasimi’ gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan merasimde, İslam dininin temel esasları hakkında bilgi veren Söke İlçe Müftüsü Ali Saim Doğru Samantha Maria’nın kararından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Müslüman olan kardeşimizi tebrik ediyorum. İslamla müşerref olan ve hayatına yeni bir sayfa açan hanım kardeşimize iman ve istikamet üzere bir hayat diliyorum" dedi. Merasimde Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman olan Samantha Maria, ’Semiya’ adını alırken, tören salavatlar, tekbirler ve yapılan dua ile sona erdi.

İhtida merasiminin ardından İlçe Müftüsü Ali Saim Doğru tarafından Muters’e ihtida belgesi’ ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hafızlığı bitiren öğrenci Kuran-ı Kerimi bir günde hatmettiÖnceki Haber

Hafızlığı bitiren öğrenci Kuran-ı Kerimi...

Batmanda otomobilin motoruna sıkışan kediyi itfaiye kurtardıSonraki Haber

Batmanda otomobilin motoruna sıkışan ked...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar