160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sınava geç kalan öğrencilerin yardımına polis ekipleri koştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sınava geç kalan öğrencilerin yardımına polis ekipleri koştu
Abone ol
Elazığ’da Sınava Geç Kalan öğrencilerin Yardımına Polis Ekipleri Koştu

Elazığ’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi’ne (AYT) geç kalan öğrenciler, polis ekipleri tarafından sınava yetiştirildi.

YKS’nin ikinci oturumu olan AYT bugün Türkiye genelinde 10.15 itibarıyla başladı. Yetkililer tarafından kimlik kontrolü ve üst aramasının ardından öğrenciler tek tek sınavın yapılacağı binaya giriş yaptı. Öğrencilerin aileleri ise heyecanlı bir şekilde okul bahçesi ve girişinde çocuklarını bekledi. Sınava geç kalan öğrencilerin imdadına İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yetişti. Keklik Tepe mevkiinde sınava giderken aracı bozulan ve 112’den yardım isteyen İbrahim Yıldırım, AYT sınavına geç kalacağını bildirdi. Bunun üzerine Yıldırım, polis aracına alınarak sınava gireceği Şehit Ragip Soylu Coşkun Ortaokuluna vaktinde ulaştırıldı.

Öte yandan, kimliğini evinde unutan bir öğrencinin yardımına da Şahin ekipleri koştu. Kimliği evinden alınan öğrenci sınava yetiştirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Suer, Hayra Davet adlı hayır çarşısını gezdiÖnceki Haber

Başkan Suer, Hayra Davet adlı hayır çarş...

Uşakın Eğlenceli Sözlüğüm projesine ödülSonraki Haber

Uşakın Eğlenceli Sözlüğüm projesine ödül

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar