160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sınav için gittiği Kahramanmaraşta yıkılan binanın enkazında can verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sınav için gittiği Kahramanmaraşta yıkılan binanın enkazında can verdi
Abone ol
VAN’IN ÖZALP İLÇESİ NÜFUSUNA KAYITLI OLAN VE SINAV İÇİN KAHRAMANMARAŞ’A GİDEN LİSE ÖĞRENCİSİ YUSUF ETİKER DE YAŞANAN DEPREMDE ENKAZ ALTINDA KALARAK CAN VERDİ.

VAN (İHA) – Van’ın Özalp ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve sınav için Kahramanmaraş’a giden lise öğrencisi Yusuf Etiker, yaşanan depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.


Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 12 bin 873, yaralıların sayısı ise 62 bin 937’ye ulaştı. Van’ın Özalp ilçesi Kaşıkara Mahallesi’nde ikamet eden ve Muş’ta eğitim gören lise öğrencisi Yusuf Etiker de öğretmenleri ile birlikte bir sınav için gittiği Kahramanmaraş’ta depreme yakalandı. Konakladıkları binanın depremde yıkılmasıyla hayatını kaybeden Etiker’in cenazesi, enkazdan çıkarılmasının ardından dün akşam ailesi tarafından teslim alındı. Yusuf Etiker’in bugün Kaşıkara Mahallesi’nde toprağa verileceği belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eskişehir Özel Ümit deprem bölgesinde Önceki Haber

Eskişehir Özel Ümit deprem bölgesinde

Aydınlı gençler projeyi yarım bıraktılar, depremzedelere koştular Sonraki Haber

Aydınlı gençler projeyi yarım bıraktılar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar