160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Seyit Onbaşının gücü 85 milyona ulaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Seyit Onbaşının gücü 85 milyona ulaştı
Abone ol
Düzce Belediyesi’nin 18 Mart çanakkale Zaferi’nin Yıl Dönümünde Hazırladığı Sosyal Deney Ve Farkındalık çalışması Milyonlara Ulaştı.

Düzce Belediyesi’nin 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde hazırladığı sosyal deney ve farkındalık çalışması milyonlara ulaştı.

Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 110. yıl dönümünü örnek bir farkındalık paylaşımı ile andı. Şehrin en büyük meydanı Anıtpark’a 200 kilogramlık ağırlık koyan basın ekibi, vatandaşlardan ağırlığı kaldırmalarını istedi. Yardımseverliğe, empati duygusuna ve Çanakkale’de ortaya koyulan kahramanlık destanlarına atıfta bulunan sosyal deney, paylaşıldığı ilk andan itibaren sosyal medyayı yıktı geçti.

Sosyal medyada çok takipçili hesaplarda paylaşılan Çanakkale Anma ve Seyit Onbaşı videosuna her kesimden yorumlar gelirken tüm platformlarda alınan izlenme oranlarına göre Düzce Belediyesi son iki gün içinde en çok izlenen, beğenilen ve paylaşılan kurum oldu. Milyonlarca kişinin büyük ilgi gösterdiği videoda, vatandaşların Seyit Onbaşı’nın kahramanlığı hatırlatıldığında duygulanmaları da dikkat çekti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muğla Büyükşehir iftar yemekleri Kavaklıdere ile devam etti Önceki Haber

Muğla Büyükşehir iftar yemekleri Kavaklı...

Çorum’da kahvehanede silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı Sonraki Haber

Çorum’da kahvehanede silahlı saldırı: 1...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar