160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Serada tüp patladı yangın çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Serada tüp patladı yangın çıktı
Abone ol
MERSİN’DE BİR SERANIN ARDİYE BÖLÜMÜNDE PATLAMA VE YANGIN PANİĞE NEDEN OLDU. MADDİ ZARARIN MEYDANA GELDİĞİ YANGIN 3 İTFAİYE EKİBİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ.

Mersin’de bir seranın ardiye bölümünde tüp patlaması paniğe neden oldu. Maddi zararın meydana geldiği yangın 3 itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürüldü.



Olay, Erdemli ilçesine bağlı Alata Mahallesi Alata Caddesi’nde bulunan muz serasında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, seranın ön kısmında tüplerin de olduğu ardiye bölümünde patlama sesiyle birlikte yangın çıktı. Çevre sakinlerinin panik yaşadığı olayda haber verilmesi üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen 3 itfaiye ekibi yangına müdahale ederek kontrol altına alıp söndürdü. Bir ambulansın hazır beklediği ve soğutma çalışması yapılan yangınla ilgili polis ekipleri de inceleme yaptı. Yapılan ilk incelemede 2 tüpten birinin de patladığı belirlendi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Meksikadaki Ölüler Gününe yoğun ilgi: Geçit törenine 1 milyondan fazla kişi katıldıÖnceki Haber

Meksikadaki Ölüler Gününe yoğun ilgi: Ge...

Yaşlı adamın cesedi dere kenarında bulunduSonraki Haber

Yaşlı adamın cesedi dere kenarında bulun...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar