21 Eylül 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Şehir şehir dolaşarak kokulu kaya tuzu satıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehir şehir dolaşarak kokulu kaya tuzu satıyor
Abone ol
çankırı'dan Yola çıkarak Edirne'ye Gelen Serkan Bektaş, Caddelerde Kokulu Kaya Tuzu Kokusu Satıyor.

Çankırı’dan yola çıkarak Edirne’ye gelen Serkan Bektaş, caddelerde kokulu kaya tuzu kokusu satıyor.

Serkan Bektaş, yaklaşık 20 yıldır Türkiye’nin dört bir yanında şehir şehir dolaşarak kokulu Çankırı kaya tuzu ürünlerini vatandaşlarla buluşturduğunu, söyledi. Pazarlarda ve yoğun caddelerde tezgâh açtığını ifade eden Bektaş, buradan elde ettiği gelir ile iki çocuğunu da okutan Bektaş, evinin geçimini de sağladığını vurguladı.

Kaynağı Çankırı tuz mağarası

Bektaş, sattığı ürünlerin Çankırı tuz mağarasından çıkarılan doğal kaya tuzlarından elde edildiğini ve çeşitli esanslarla hazırlandığını ifade etti. Kokulu kaya tuzlarının özellikle kapalı alanlarda oluşan sigara, yemek ve tuvalet kokularını azalttığını öne süren Bektaş, ürünlerin ev ve iş yerlerinde sıkça tercih edildiğini söyledi.

Ürünlerin araçlarda da kullanılabildiğini belirten Bektaş, farklı koku seçenekleri sayesinde hem ferahlık sağladığını hem de dekoratif amaçla ilgi gördüğünü dile getirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kayserinin ilk pelikanları geldi Önceki Haber

Kayserinin ilk pelikanları geldi

Konyada 4 aydır kapalı olan yol yeniden ulaşıma açılıyor Sonraki Haber

Konyada 4 aydır kapalı olan yol yeniden...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar